mandag den 27. august 2018

Referat fra Tibbedagen

Af Gurli Kristiansen


Den 19.august var vi en flok, der mødtes til en dag i tibberregi. Der stod nosework og pelspleje på pogrammet. Der var mødt 20 tibbere op med 28 lineholdere, og som sædvanlig var der god karma og stemning lige fra start.
Vore dejlige og dygtige tibber overraskede de 2 instruktører i nosework, de var alle så fokuseret og ivrige, så det var en fornøjelse.
Tashi og jeg var først på banen, jeg var noget spændt på, om den gamle dreng gad lege med, det gjorde han, han var helt oppe på dupperne, så var stilen lagt, og de andre fulgte trop. Det var imponerende, hvor godt det kørte for alle uden undtagelse. Så det må siges at have været en succes. Inden vi fik set os om var formiddagen væk.
Der blev dækket op til fællesspisning, og der var alt hvad hjertet kunne begære og mere til. Så der smuttede lynhurtig 45 min. Og så var der skifte, os fra nosework fik vist pelspleje af en dygtig udstiller Maj-Britt Christensen, og så kunne vi selv forsøge os med de produkter, som hun bruger. Jeg gjorde et forsøg med Tashi, men han gad ikke rigtig, med alle de hunde vimsende omkring. Jeg fik et par gode tips til hvordan jeg kunne gøre noget anderledes, så det var dejlig. De fleste havde styr på pelsplejen, men der deltog også nogle der ventede på hvalp, så det var jo også fint for dem.
Så havde klokken sneget sig til at blive 15.15 så var der informationer om klubben for små selskabshunde ved Hanne Mathiasen. Det var rart at høre lidt om den. Jeg savner vores gamle klub, men dejlig at der stadig bliver arrangeret noget alle kan deltage i. Nu når jeg er ved arrangementet, vil jeg rose Maj-Britt for hendes store arbejde. for at få dagen så god som den var. Hun og Dorte Bloch Hansen havde skaffet de flotteste sponsorgaver til alle deltagerne. Der var pelspleje produkter sponsoreret af Galaksi klip en vældig fin lille beautyboks med de 3 produkter, der blev brugt på dagen og oveni en shampoo.
Derudover havde Dorte været omkring Maxi Zoo i Bolbro og fået dem til at sponsorere det sidste nye indenfor drikkedunke.
Så herfra en stor tak til sponsorerne Galaksi klip og Maxi Zoo Bolbro.
Dagen sluttede med kinesisk auktion til fordel for kat centeret vi fik  godt 1600 ind til det gode formål. Der var rigtig mange fine præmier skænket til formålet, så bydelysten var stor. Maj-Britt var  veloplagt auktionarius.
Helt igennem en super flot tilrettelagt dag. Tusind tak Maj-Britt.