mandag den 7. maj 2018

Nyt om arrangementer

Dejlig gåtur på Stige Ø


Her en lille fortælling om, hvad vi oplever i Tibetanergruppen. Dorte Block og undertegnede var til møde hos Hanne Mathiasen, hvor vi bl.a talte om, hvad vi kunne gøre for vores skønne race.
Dorte og jeg aftalte at arrangere en gåtur, vi afprøvede først destinationen Stige Ø ved Odense, et fantastisk sted med meget varieret terræn og smuk udsigt.
Dagen - søndag den 6. maj var en dejlig varm solskinsdag, og vi mødtes 7 hunde med deres mennesker.
Vi gik op ad bakke ned ad bakke og nød den smukke udsigt. På et tidspunkt løb hundene løs, og legen gik over stok og sten. De hunde, der måske havde været lidt reserverede, da vi mødtes, blødte op, og det kropslige hundesprog blev flittig brugt. Da vi havde gået en tid stod menuen på kaffe, te og Dortes dejlige kager inkl. en cheesecake med brombær plukket på Stige Ø. Børnene fik is, og der blev taget billeder.
Hanne Mathiasen fortalte om, hvad der var sket nu, hvor vi er blevet en gruppe under KSS.
Hanne anmodede om, at vi lavede flere af den slags arrangementer og udbredte kendskabet om vores race til de mennesker, vi møder i forskellige sammenhænge. Det var rigtig hyggeligt, som altid når hunde og deres mennesker er sammen om noget.
Tak til Dorte for de dejlige kager og tak til Jer der deltog og støttede vores arrangement i Tibetanergruppen.
Pia Recke
Ny tibbetraver


Merethe Breilev inviterer til Tibbetraver i Hedeland. Se under aktiviteter.